|
|
| Филм кој ме е замислија | |
| | Автор | Порака |
---|
alexard Члан
Број на мислења : 12 Join date : 2009-05-26
| Предмет: Филм кој ме е замислија Пет Мај 29, 2009 8:25 pm | |
| Епа после длго време не гледање на филмови, прошлипут слушајно га гледа филм The Mist или магла.
После тј филм не сам спаја цел ноќ. Пре јак и не типишан амерички филм, сс страшно добар не извесан и за топ 5 нај нај краеви.
Вреди да се погледне дефинитивно и по 3-4 пута. | |
| | | strumfeta Team
Број на мислења : 67 Join date : 2009-05-26
| Предмет: Re: Филм кој ме е замислија Пет Мај 29, 2009 8:37 pm | |
| Мене Човекот што плачеше - сс Кристину Ричи, Кејт Бланшет и Џони Деп Филм не е нешто много посебно, али прв пут кд га гледа, ипресионира ме сс содржину и перформанс на актери, и такој, целу недељу од време на време враќаше ми се памет на њега | |
| | | Ajkula Team
Број на мислења : 60 Join date : 2009-05-27 Местолокација : Куманово
| Предмет: Re: Филм кој ме е замислија Пет Мај 29, 2009 8:52 pm | |
| Ако ме е некој филм замислија и изменија тој е дефинитвно The Bucketlist и Yesman с`с Џим Керита... Yesman е чудо од филм, стандардан холивудски е, ама ипак има много јаку философију позади све тој | |
| | | LoLeeTa Члан
Број на мислења : 12 Join date : 2009-05-27 Age : 37
| Предмет: Re: Филм кој ме е замислија Саб Мај 30, 2009 1:11 am | |
| Се слагам со Ајкула за The Bucketlist, добар филм навистина. Requiem for a Dream, Braveheart и La Vita e Bella ми се меѓу топ 5. Постари, ама добри филмови | |
| | | Ain't Sayin' Nothin' New Члан
Број на мислења : 12 Join date : 2009-06-03
| Предмет: Re: Филм кој ме е замислија Сре Јун 03, 2009 5:41 pm | |
| Хммм филм кој ме замислија е дефинитивно Твајлајт. Шетам ја такој по форуми да виду кој филм вреди да се спушти и гледам постови у серију сви препоручуев Твајлајт. Добро де не сви, ама сви девојке да (освен туј тамо некоја која се прави уметник и гледа црнобели руски филмови). И викам си добро ај да виду и ја тој чудо и га спушти па га гледа, и како што кажа на почетак замисли се зашто га толко фалив. Накрај и свати зашто и сг ке ви кажу. Твајлајт уствари не е романтичан филм меѓу вампира и цурку него е софт порн за “католик бојс“ и “емо цуру“. Значи она доаѓа у место куде не виделе “емо“ и сви ву се пуштав арно ама она неќе Парис Хилтон живот она сака чудака. Католик бој е затој што живи сс браќа, сестре тату маму сс кои не е у крвно сродство. Не се дружив сс остали затој што имав свои принципи како 7 божји заповеди плус нема давачка пред зимачка. Црна судбина ги спои овија двујца на час по биологију да седнев заедно и овј католик бој толко се узбуди што имаше .... и мораше да истрчи од час како посерен за да не га приметив други. После тој он собира силу да ву презбори и сга иде една дугачка предигра куде она дознава дека неможе да имав секс затој што на њега не му е дозволено. Емо ко емо сака да пати па још му дава зор да га фати. Па ај ке се љубив па ај не смеев па он се нада дека може да га контролира нагон сс тој ако истера бес на некое животно у блиску шуму и такој емо заврши у њину секту. И док си џиткасва топку на широку пољану дојде манијак сличан на овија и реши да гу силуе емо цуру. И држ не давај она прсна да бега ама манијак побрз стигна гу фати гу вржа гу и баш да ја онаде дојде дечко ву сс мафију и га преби и на њума ву га ргна зуб ама на време га извади и она не бидна како њима него си остана емо. | |
| | | Ajkula Team
Број на мислења : 60 Join date : 2009-05-27 Местолокација : Куманово
| Предмет: Re: Филм кој ме е замислија Сре Јун 10, 2009 7:40 am | |
| What the Bleep do we know или у оригинал What tнē #$*! D̄ө ωΣ (k)πow!?. Документаран е дефинитивно, ама има и содржину како да не е документаран, а од време на време, може да се сврстуе и у комедије. Ако сакате стварно после некој филм мозак да ви работи на 100-тку, т`г дефинитивно треба да га гледате What tнē #$*! D̄ө ωΣ (k)πow!? | |
| | | Sponsored content
| Предмет: Re: Филм кој ме е замислија | |
| |
| | | | Филм кој ме е замислија | |
|
| Permissions in this forum: | Не можете да одговарате на темите во форумот
| |
| |
| |
|